Hallo leden van de TC Schinveld,

We gaan ervan uit dat we in 2021 weer volop mogen gaan ballen en daarom ontvangen jullie hierbij informatie over de voorjaarscompetitie. Nieuw dit jaar is het aanbod om zomeravondcompetitie te spelen voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen!!

De Technische Commissie wil jullie middels deze mail informeren over wat op dit moment bekend is van de Voorjaars- en zomeravondcompetitie 2021 en vraagt jullie zich, als team of individu, op te geven voor deze competitie(s).

Belangrijk om te weten is dat je aan beiden competities tegelijk mag deelnemen, lees de bijlagen goed door voor meer informatie over beiden competities.

Graag voor 7 december aanstaande, middels onderstaande link(s) je team of individueel aanmelden. Het formulier wat je krijgt te zien na aanklikken van de link wijst zich vanzelf, mocht je hier toch niet aan uitkomen, dan graag een belletje naar Fleur Baltussen: 06-25057457, dan komt dit zeker goed.

Voor de zomeravondcompetitie geldt een latere inschrijfdeadline, dus opgeven hiervoor kan ook nog op een later tijdstip, u wordt hier zeker nog aan herinnert.

·        Voor team opgave Voorjaarscompetitie 2021 klik op deze link

·        Voor individuele opgave Voorjaarscompetitie 2021 klik op deze link.

·        Voor team opgave Zomercompetitie 2021 klik op deze link.

·        Voor team individuele opgave Zomercompetitie 2021 klik op deze link.

De technische commissie zal na beoordeling van alle inschrijvingen de teams samenstellen. Hierbij wordt getracht met de persoonlijke voorkeuren rekening te houden en wordt de indeling met de persoon in kwestie en de teamcaptain in overleg vastgesteld.

Bedankt voor Uw medewerking.

De Technische Commissie (Stefanie Debets-Schaafsma en Fleur Baltussen)

Comments are closed.