Beste Leden,

Graag willen wij u als bestuur nogmaals erop wijzen welke mogelijkheden er voor u zijn om te tennissen om onduidelijkheden te voorkomen, alsmede dat wij of u een boete krijgt omdat we de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB niet in acht nemen:

U mag te allen tijde singelen. Hiervoor kunt u reserveren via onze clubsite www.tcschinveld.nl. Daarnaast mag u alleen dubbelen als u leden bent uit 1 gezin, die dubbelen tegen 2 leden uit een ander gezin (met gezamenlijke huishouding). U mag ook dubbelen als leden van 1 gezin tegen 2 leden ook uit uw eigen gezin. (hier moet u ook voor reserveren uiteraard).

Alle andere vormen van dubbelen zijn helaas nog niet toegestaan tot nadere berichtgeving. De boetes die door BOA’s en agenten  hiervoor uitgedeeld worden varieren van €250, tot €400 per persoon. Maar wellicht wordt in het ergste geval ons park gesloten. Dit alles willen we uiteraard voorkomen.

Neem gewoon uw verantwoordelijkheid, denk vooral aan de gezondheid van uzelf en uw tennisvrienden, want daar doen we het tenslotte toch allemaal voor. We vertrouwen erop dat u deze richtlijnen in acht neemt. 

Maar bovenal, heb plezier met tennissen, ook al kan het nog niet zo als voorheen, we kunnen in ieder geval een leuk balletjes slaan.

Met vriendelijke groet,

Dimitri Muijs
Secretaris TC Schinveld

Comments are closed.