Hallo leden van de TC Schinveld.

Het tennisseizoen 2019 loopt langzaam teneinde. Enkele teams spelen nog de Najaarscompetitie, maar veel van onze jeugd- en/of seniorenleden zijn ook al in de tennishal van start gegaan met de wintercompetitie, trainingen of recreatief tennissen.

De Technische Commissie wil jullie middels deze mail informeren over wat op dit moment bekend is van de Voorjaarscompetitie 2020 en vraagt jullie zich, als team of individu, op te geven voor deze competitie.

De teams kunnen vanaf 2 januari 2020 aan de KNLTB worden opgegeven. Om dit te realiseren willen jullie vragen om, samen met jullie captain of individueel, aan te geven of je als team of individueel wilt deelnemen aan de Voorjaarscompetitie 2020. Wij verzoeken dit voor 1 december 2019 te doen.

Indeling teams:
Vorig jaar heeft de KNLTB alle teams opnieuw op basis van hun gemiddelde speelsterkte in klassen ingedeeld. In 2020 is het systeem van promotie en degradatie weer van toepassing. Dus ben je kampioen geworden, promoveer je en speel je een klasse hoger. Ben je gedegradeerd, dan moet je een klasse lager gaan spelen of blijft in de laagste klasse. Dit systeem zal op enkele teams van toepassing zijn.

De overige teams handhaven zich in de klasse waarin ze vorig jaar gespeeld hebben.

De wedstrijddata:
De wedstrijddata voor de Voorjaarscompetitie 2020 staan op de site van de KNLTB (kijk onder belangrijke downloads) en ook op onze eigen website. Tevens is het overzicht onderaan dit artikel opgenomen.

Opgeven van de teams:
We hebben geprobeerd om het inschrijven voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2020 weer zo makkelijk mogelijk te maken.

Als een competitieteam van 2019 in dezelfde bezetting wil en kan deelnemen aan de voorjaarscompetitie 2020 is het voldoende als de captain van het team het voltallige team aanmeldt.

Mochten er wijzigingen zijn van welke aard ook (leeftijdscategorie , soort competitie, speeldag, etc) , geef dat dan even aan.

Opgeven als individueel lid:
Als een lid van onze vereniging zich individueel wil aanmelden voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2020 kan dat natuurlijk ook. Ook dan kan men de leeftijdscategorie, categorie ( dames, heren of mix) , de speelcategorie (singles en of dubbels) , de wedstrijddag en de klasse aangeven. Wij proberen zoveel als mogelijk met de voorkeuren rekening te houden en individuele spelers of speelsters te plaatsen.

Geef je ook op als je alleen als reserve beschikbaar wilt zijn.

 

Deze mail heeft U vanaf het mailadres van onze secretaris ontvangen. Wij verzoeken U om Uw deelname aan de voorjaarscompetitie 2020 via mail kenbaar te maken aan het e-mailadres technischecommissietcschinveld@gmail.com voor 1 december 2019.

Mocht e.e.a. niet lukken kunt U de gevraagde gegevens altijd schriftelijk inleveren op het adres: In de Winkel 15 te Schinveld of Dorpsstraat 120 a te Bingelrade.

De technische commissie zal na beoordeling van alle inschrijvingen de teams samenstellen. Hierbij wordt getracht met de persoonlijke voorkeuren rekening te houden en wordt de indeling met de persoon in kwestie en de teamcaptain in overleg vastgesteld.

Bedankt voor Uw medewerking.

De Technische Commissie.

 

Senioren:

Jeugd:

Comments are closed.