Beste leden,

Hopelijk gaat nog alles goed met jullie.

Zoals jullie wel gehoord of gezien hebben, mogen we weer langzaam beginnen met tennis.

Wij als bestuur hebben alle protocollen en richtlijnen bestudeerd en aan de hand hiervan een stappenplan gemaakt, wat inhoudt dat de jeugd t/m 18 jaar maandag 11 mei mag gaan starten.

Zij mogen zich alleen op het park en tennisbaan bevinden als er een door de club aangewezen toezichthouder of trainer aanwezig is.

Er mag geen publiek komen kijken op het park, dus ook geen ouders bij de tennisles van hun kinderen.

Alle oudere leden mogen vanaf donderdag 14 mei starten, maar ook voor ons ouderen zijn er een aantal beperkingen. Zo mag er voorlopig alleen maar gesingeld worden met uitzondering voor hen die een gezamenlijk huishouden hebben, zij mogen ook dubbelen.

Er word geadviseerd dat iedereen zijn eigen tennisballen meeneemt en deze markeert zodat iedereen met zijn eigen tennisballen kan serveren. Wisselen van baankant gebeurt altijd met de klok mee.

Verder moet er vooraf een baan gereserveerd worden om wachttijden en oploop te voorkomen. Dit reserveren gaat als volgt:

  • Op de website staat een formulier om een tennisbaan gedurende maximaal 1 uur per dag te reserveren. Dit formulier is toegankelijk via die link https://www.tcschinveld.nl/reservering-tennisbaan/ of via de menuoptie “Leden” en daarna “Reserveer tennisbaan”. In het veld opmerkingen kun je eventueel nog een 2de optie voor dezelfde dag vermelden.
  • De reservering is altijd voor de dag erna of tot uiterlijk 1 week vooruit. Dus niet voor dezelfde dag!
    Er is vanuit het formulier geen controle mogelijk op de actuele baanbezetting, dit wordt pas gedaan bij de (handmatige) verwerking van alle aanvragen ’s avonds na 18:30u. Mocht bij de verwerking van de aanvragen blijken dat er voor een bepaald tijdvak een overboeking is, dan worden de aanvragen o.b.v. binnenkomst verwerkt en gehonoreerd totdat alle banen bezet zijn. Voor de overgebleven aanvragen wordt gekeken of er nog een 2de optie is vermeld, anders krijgt de aanvrager (helaas) een antwoord toegestuurd dat er geen tennisbanen meer beschikbaar zijn op het gevraagde tijdvak.
  • Alle verwerkte reserveringen zijn uiteindelijk op de website zichtbaar met het baannummer via de link https://www.tcschinveld.nl/baanbezetting/ of via de menuoptie “Leden” en daarna “Baanbezetting”. Hier staan alle weekdagen en geeft het dus een overzicht van de baanbezetting per tijdvak tot maximaal 1 week vooruit. Deze tijden dienen ook door iedereen strikt nageleefd te worden!

We vragen de leden die overdag kunnen tennissen dit ook zoveel mogelijk te doen en de tijdvakken vanaf 18:00u zoveel mogelijk voor de werkende leden te laten.

Reservering is alleen mogelijk tot 21:00u, dit omdat het bestuur besloten heeft dat er niet met verlichting wordt gespeeld. Dit om de toegang tot het clubhuis te vermijden.

Iedereen die niet gereserveerd heeft mag zich niet op het park bevinden. Behalve door de club aangewezen toezichthouder(s).

Al deze maatregelen worden genomen, omdat er zo weinig mogelijk personen op het park aanwezig mogen zijn. Daarom moet men direct na het potje tennis of training het park verlaten om groepsvorming te voorkomen. Alleen zo kunnen we de 1.5 meter regel waarborgen.

Respecteer ook bij het betreden en verlaten van de baan alsook het tennispark de 1.5 meter afstand tot anderen.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze maatregelen, want het is niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor die van anderen.

Conform de voorschriften zijn het terras, de kantine, de toiletten en het kleedlokaal gesloten. Wel is het toilet rechts van het clubhuis geopend. U moet dan wel eerst uw handen desinfecteren, voordat u naar het toilet gaat. Het desinfectiemiddel staat voor de deur van het toilet.

Al deze maatregelen en instructies zullen ook nog eens aan de toegangspoort en het kantineraam gehangen worden.

Als er nog vragen zijn, kunt u zich tot een van de bestuursleden wenden.

En als er nieuwe ontwikkelingen zijn hoort u het z.s.m. van ons.

Wij wensen jullie plezierige en sportieve tennisuurtjes toe en hopen dat we het binnenkort ook weer gezellig in en om de kantine kunnen maken.

Het bestuur

Protocol verantwoord sporten

Comments are closed.