Beste leden,

In dit bericht ontvangen jullie informatie over de competitie 2021 en de clubkampioenschappen.

Competitie 2021

De indeling staat online en kan op de website van de KNLTB worden opgezocht. Kijk vooraf goed naar de begintijden, deze verschillen per club. 

Voor de vrijdag- en zaterdagmiddag teams wordt er eten ingekocht dat alleen nog ’s avonds bereid dient te worden. De inkopen worden voor jullie gedaan vanuit de club, echter is het bereiden hiervan de taak van de teams zelf. Graag onderling in jullie team afstemmen wie het bereiden hiervan voor jullie team verzorgt, denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie partners die een handje mee helpen. Indien dit niet lukt zijn wij bereid met jullie naar een oplossing te kijken.

Voor de vrijdagavondteams blijft het zo dat jullie zelf de inkopen doen zoals voorheen. De twee teams kunnen op de avonden dat zij samen thuis spelen eventueel overleg met elkaar hebben over de inkopen. 

Het invullen van de standen gaat nog altijd digitaal, dus we willen jullie alleen vragen om dinsdagavond 7 september tussen 19.00 uur en 21.00 uur de ballen op de club bij Fleur te komen ophalen. Dit kan worden gedaan door de captain, of als die niet kan door een ander team lid.

De bijdrage voor de vrijdagavond teams is € 27,50 en voor het vrijdagmiddag en zaterdagmiddag team € 35,- per speler. 
Wij verzoeken de teamcaptains het geld te verzamelen en in zijn geheel per team totaal over te maken naar het rekeningnummer van de club onder vermelding van Competitie 2021 en de naam van de captain. Graag ontvangen wij dit voor 14 september a.s.

NL12 RBRB 098.38.34.733 t.n.v. T.C. Schinveld 

We wensen jullie heel veel plezier en succes tijdens de competitie.

Clubkampioenschappen

De afsluiting van de clubkampioenschappen wordt gehouden op dinsdag 14 september a.s..
Wij zorgen voor een lekker hapje en maken er een leuke afsluiting met huldiging van. 

Helaas heeft het dit jaar niet mee gezeten met de zomerse dinsdagavonden … maar we hopen dat het ons de laatste 3 weken nog mee zit zodat we nog een aantal leuke potjes kunnen plannen. 

Indien jullie nog vragen hebben horen wij dit uiteraard graag.

Groeten 

Technische commissie

Comments are closed.